Mézes-körtés búzadara
Hozzávalók
Lépésről lépésre
-
Mézes-körtés búzadara
18 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 20 g finom őrlésű búzadara
- 90 ml víz
- 3 adagolókanál BEBA OPTIPRO Junior 1 vagy BEBA OPTIPRO Junior 2
- ½ kávéskanál méz
- 1 kisebb körte
- Egy lábosban keverd össze a vizet, a búzadarát és a mézet.
- Főzd közepes lángon kb 5 percig folyamatos keverés mellett. A megfőtt búzadara elválik az edény falától. Hagyd kihűlni a grízt testhűmérsékletűre.
- Ez idő alatt hámozd meg a körtét és vágd apró darabokra.
- Keverd a BEBA OPTIPRO Juniort a grízhez csomómentesre, majd add a körtedarabokat a grízhez és már tálalhatod is gyermekednek.
Kapcsolódó receptek
View details Tejberizs eperrel
Tejberizs eperrel
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 30 perc
Lehűtés: 20 perc
40perc
View details Körtés-banános smoothie
Körtés-banános smoothie
Előkészítés: 5 perc
Főzés
Lehűtés
10perc
View details Karamellás tejbegríz
Karamellás tejbegríz
Előkészítés: 2 perc
Főzés: 2 perc
Majd hagyd kihűlni
4perc
View details Brokkolikrém pirított mandulával
Brokkolikrém pirított mandulával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Kókuszos mangóleves
Kókuszos mangóleves
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 /3 perc
Lehűtés
20perc
View details Almás-málnás nyalánkság
Almás-málnás nyalánkság
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Hűtés: 15 perc
8perc
View details Almás-banános-kekszes kompót
Almás-banános-kekszes kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Lehűtés
8perc
View details Almás-fahéjas sült kompót
Almás-fahéjas sült kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 12 perc
Lehűtés
17perc
View details Krémes zöldség tojással és sajttal
Krémes zöldség tojással és sajttal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 6 perc
Lehűtés
11perc
View details Spenótos-parmezános krém
Spenótos-parmezános krém
Előkésztés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Krémes csirke céklával
Krémes csirke céklával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Almás palacsinta
Almás palacsinta
Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: 5 perc
Teljes idő: 10 perc
Nehézségi fok: egyszerű
10perc
View details Burgonyás spárga-krémleves
Burgonyás spárga-krémleves
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
30perc
View details Mediterrán vadas marhapüré
Mediterrán vadas marhapüré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc