Krémes zöldség tojással és sajttal
Hozzávalók
Lépésről lépésre
-
Krémes zöldség tojással és sajttal
12 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 50 g zöldborsó (friss vagy mirelit)
- 100 g sárgarépa
- ½ tojás
- 10 g reszelt emmentáli sajt
- 30 ml kész BEBA OPTIPRO Junior 1 gyerekital
- 1 szál petrezselyem
- 100 ml víz
- ½ kávéskanál napraforgó olaj
- Mosd meg, hámozd meg és vágd apró darabokra a répát.
- Párold meg a zöldborsóval együtt a 100 ml vízben, alacsony lángon kb 10-15 perc alatt.
- Add hozzá a felvert tojást, az olajat és a sajtot és süsd össze, majd keverd, amíg krém állagú nem lesz.
- Hűtsd le testhőmérsékletűre, majd keverd hozzá a kész BEBA OPTIPRO Junior 1-et. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek.
Kapcsolódó receptek
View details Kókuszos mangóleves
Kókuszos mangóleves
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 /3 perc
Lehűtés
20perc
View details Almás-málnás nyalánkság
Almás-málnás nyalánkság
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Hűtés: 15 perc
8perc
View details Karamellás tejbegríz
Karamellás tejbegríz
Előkészítés: 2 perc
Főzés: 2 perc
Majd hagyd kihűlni
4perc
View details Édesburgonya-püré marhahússal
Édesburgonya-püré marhahússal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Almás-fahéjas sült kompót
Almás-fahéjas sült kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 12 perc
Lehűtés
17perc
View details Mézes-körtés búzadara
Mézes-körtés búzadara
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Almás palacsinta
Almás palacsinta
Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: 5 perc
Teljes idő: 10 perc
Nehézségi fok: egyszerű
10perc
View details Tejberizs eperrel
Tejberizs eperrel
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 30 perc
Lehűtés: 20 perc
40perc
View details Sztracsatellás banánlepény
Sztracsatellás banánlepény
Előkészítés: 5 perc Főzés: 5 perc
10perc
View details Cukkinis-halas püré
Cukkinis-halas püré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Almás-banános-kekszes kompót
Almás-banános-kekszes kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Lehűtés
8perc
View details Spenótos-parmezános krém
Spenótos-parmezános krém
Előkésztés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Krémes csirke céklával
Krémes csirke céklával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Előkészítés: 5 perc Főzés: 20 perc Lehűtés
25perc
View details Burgonyás spárga-krémleves
Burgonyás spárga-krémleves
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
30perc
View details Mediterrán vadas marhapüré
Mediterrán vadas marhapüré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc