Almás-fahéjas sült kompót

Almás-fahéjas sült kompót

12-23 hónap
Recept
Előkészítés:​ 5perc
Főzés: 12perc
Ebéd

Hozzávalók

Lépésről lépésre

  • Almás-fahéjas sült kompót

    12 hónapos kortól

    Hozzávalók:

    • 1 Golden alma
    • 1 db baba keksz
    • 150 ml gyengén szénsavas ásványvíz vagy forrásvíz    
    • 1 csipet fahéj
    1. Hámozd meg, mosd meg, magozd ki és vágd darabokra az almát.
    2. Egy vízzel teli lábosban főzd meg az almákat 10 percig, fedő alatt. Csepegtesd le és tedd egy mixerbe, add hozzá a fahéjat és keverd össze. Ha szükséges, adj hozzá egy kis vizet és keverd össsze újból. Öntsd egy formába.
    3. Törd össze a kekszet, szórd a formában lévő keverék tetejére, tedd a grillsütőbe 2-3 percre, a tetejének aranybarnának kell lennie. 
    4. Hagyd, hogy langyosra hűljön, mielőtt tálalod gyermekednek. 

Csatlakozz a Baby & me Clubba!

  Csatlakozz a Baby & me Clubba!

Ismerd meg a regisztráció előnyeit

Letölthető kisokosok

Hozzáférhetsz letölthető kisokosokhoz, receptkönyvekhez, útmutatókhoz

Hírlevél feliratkozás

Várandósságod heteihez, majd kisbabád fejlődésének pontos üteméhez igazodó hírlevelekkel várunk

Szakértői támogatás

Szakértői tanácsokkal, tippekkel várunk

Kuponok és ingyenes termékminták

Használd ki a Club tagság előnyeit és igényelj kuponokat, termékmintákat