Burgonyás spárga-krémleves
Hozzávalók
Lépésről lépésre
-
Burgonyás spárga-krémleves
8 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 100 g spárga
- 50 g burgonya
- 1 adagolókanál BEBA OPTIPRO 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer
- 100 ml víz
- ½ mokkáskanál repceolaj
- Mosd meg, hámozd meg és vágd apróra a spárgát és a burgonyát.
- Párold puhára a vízben egy kis lábosban, alacsony lángon, fedő alatt a zöldségeket kb 10-15 perc alatt.
- Praktikus megoldás lehet, ha a felkockázott zöldséget egy tálban, 100 ml vízzel, frissen tartó fóliával letakarod és a mikróban 5 percig, 900 W-on főzöd.
- Turmixold össze a zöldségeket a vízzel, amíg sima állaga nem lesz, hűtsd le testhőmérsékletűre. majd add hozzá a BEBA OPTIPRO 2-es tápszert. Keverd össze. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét mielőtt tálalod gyermekednek.
Kapcsolódó receptek
View details Krémes csirke céklával
Krémes csirke céklával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Tavaszi zöldborsós-spenótos krém
Tavaszi zöldborsós-spenótos krém
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Mediterrán vadas marhapüré
Mediterrán vadas marhapüré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Sonkás tészta cukkini krémmel
Sonkás tészta cukkini krémmel
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Édesburgonya-püré marhahússal
Édesburgonya-püré marhahússal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Kókuszos mangóleves
Kókuszos mangóleves
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 /3 perc
Lehűtés
20perc
View details Karamellás tejbegríz
Karamellás tejbegríz
Előkészítés: 2 perc
Főzés: 2 perc
Majd hagyd kihűlni
4perc
View details Cukkinis-halas püré
Cukkinis-halas püré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Almás-fahéjas sült kompót
Almás-fahéjas sült kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 12 perc
Lehűtés
17perc
View details Spenótos-parmezános krém
Spenótos-parmezános krém
Előkésztés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Tejberizs eperrel
Tejberizs eperrel
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 30 perc
Lehűtés: 20 perc
40perc
View details Rakott zöldbab csirkehusival
Rakott zöldbab csirkehusival
12 hónapos kortól
Nehézségi fok: közepes
Elkészítési idő: 45 perc
50perc
View details Brokkolikrém pirított mandulával
Brokkolikrém pirított mandulával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Burgonyás cukkini krém
Burgonyás cukkini krém
Főzés: 15 perc
Előkészítés: 8 perc
Lehűtés
23perc
View details Almás-málnás nyalánkság
Almás-málnás nyalánkság
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Hűtés: 15 perc
8perc
View details Almás-banános-kekszes kompót
Almás-banános-kekszes kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Lehűtés
8perc