Spenótos-parmezános krém

Spenótos-parmezános krém

12-23 hónap
Recept
Előkészítés:​ 5perc
Főzés: 15perc
Vacsora

Hozzávalók

Lépésről lépésre

  • Spenótos-parmezános krém

    12 hónapos kortól

     

    Hozzávalók:

     
    • 50 g burgonya
    • 100 g spenótlevél
    • 1 kávéskanál repceolaj
    • ¼ mogyoróhagyma
    • 10 g frissen reszelt parmezánsajt
    1. Hámozd meg és szeleteld fel a mogyoróhagymát. Mosd meg a burgonyát és a spenótot. Hámozd meg a burgonyát és vágd apróra. 
    2. Egy lábosban forrósítsd fel az olajat és pirítsd meg alacsony lángon a mogyoróhagymát. Add hozzá a spenótot, a burgonyát és a vizet. Főzd 15 percig. 
    3. A lecsepegtett zöldségeket tedd egy mixerbe, adj hozzá egy kis főzővizet és a parmezánt. Addig keverd, amíg krém állaga nem lesz. Ha már kissé kihűlt, tálalhatod gyermekednek. 
     

Csatlakozz a Baby & me Clubba!

  Csatlakozz a Baby & me Clubba!

Ismerd meg a regisztráció előnyeit

Letölthető kisokosok

Hozzáférhetsz letölthető kisokosokhoz, receptkönyvekhez, útmutatókhoz

Hírlevél feliratkozás

Várandósságod heteihez, majd kisbabád fejlődésének pontos üteméhez igazodó hírlevelekkel várunk

Szakértői támogatás

Szakértői tanácsokkal, tippekkel várunk

Kuponok és ingyenes termékminták

Használd ki a Club tagság előnyeit és igényelj kuponokat, termékmintákat