Túrós répakrém habbal

Túrós répakrém

12-23 hónap
Recept
Előkészítés:​ 20perc
Főzés: 10perc
Vacsora

Hozzávalók

Lépésről lépésre

  • Túrós répakrém

    18 hónapos kortól

     

    Hozzávalók:

     
    • 100 g sárgarépa
    • 1 tojássárgája
    • 1 evőkanál túró
    • 2 szál metélőhagyma
    1. Tisztitsd meg alaposan a répát, majd vágd apró darabokra, és egy kevés vízen párold puhára 10-15 perc alatt, alacsony lángon. Csepegtesd le, majd turmixold össze, míg krémes állagú nem lesz.
    2. Főzd keményre a tojást forró vízben. Ezalatt aprítsd fel a metélőhagymát.
    3. Törd össze a tojássárgáját egy tálban, és keverd össze a felaprított metélőhagymával és a túróval.     
    4. Öntsd a répakrémet egy tányérra és a közepére tegyél a tojásos keverékből. 
    5. Ha megfelelő hőmérsékletű, azonnal tálalhatod gyermekednek.

Csatlakozz a Baby & me Clubba!

  Csatlakozz a Baby & me Clubba!

Ismerd meg a regisztráció előnyeit

Letölthető kisokosok

Hozzáférhetsz letölthető kisokosokhoz, receptkönyvekhez, útmutatókhoz

Hírlevél feliratkozás

Várandósságod heteihez, majd kisbabád fejlődésének pontos üteméhez igazodó hírlevelekkel várunk

Szakértői támogatás

Szakértői tanácsokkal, tippekkel várunk

Kuponok és ingyenes termékminták

Használd ki a Club tagság előnyeit és igényelj kuponokat, termékmintákat