Kókuszos mangóleves
Hozzávalók
Lépésről lépésre
-
Kókuszos mangóleves
12 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 150 g mangó
- 20 ml kókusztej
- 60 ml víz
- 2 adagolókanál BEBA OPTIPRO Junior 1
Hámozd meg és vágd fel a mangót kis darabokra, tedd egy sütőtálba két evőkanál vízzel, majd 220°C-os sütőben párold át 10-15 perc alatt.Ha kissé kihűlt, add hozzá a kikevert BEBA OPTIPRO Junior 1-et, a kókusztejet és keverd addig, amíg sima és bársonyos állagú nem lesz. Tálald frissen vagy langyosan.Praktikus megoldás lehet, ha egy salátástálba teszed a feldarabolt gyümölcsöt, hozzá adsz 3 evőkanál vizet, letakarod frissentartó fóliával és mikrohullámú sütőben, 900 W-on 3 perc alatt átfőzöd, lehűtöd testhőmérsékletűre, majd hozzáadod az időközben elkészített BEBA OPTIPRO Junior 1-et (60 ml víz + 2 adagolókanál por), kókusztejet, és simára kevered.
Kapcsolódó receptek
View details Almás-málnás nyalánkság
Almás-málnás nyalánkság
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Hűtés: 15 perc
8perc
View details Karamellás tejbegríz
Karamellás tejbegríz
Előkészítés: 2 perc
Főzés: 2 perc
Majd hagyd kihűlni
4perc
View details Almás-fahéjas sült kompót
Almás-fahéjas sült kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 12 perc
Lehűtés
17perc
View details Rakott zöldbab csirkehusival
Rakott zöldbab csirkehusival
12 hónapos kortól
Nehézségi fok: közepes
Elkészítési idő: 45 perc
50perc
View details Körtés-banános smoothie
Körtés-banános smoothie
Előkészítés: 5 perc
Főzés
Lehűtés
10perc
View details Tavaszi zöldborsós-spenótos krém
Tavaszi zöldborsós-spenótos krém
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Sonkás tészta cukkini krémmel
Sonkás tészta cukkini krémmel
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Édesburgonya-püré marhahússal
Édesburgonya-püré marhahússal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Cukkinis-halas püré
Cukkinis-halas püré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Krémes zöldség tojással és sajttal
Krémes zöldség tojással és sajttal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 6 perc
Lehűtés
11perc
View details Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Előkészítés: 5 perc Főzés: 20 perc Lehűtés
25perc
View details Mézes-körtés búzadara
Mézes-körtés búzadara
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Krémes csirke céklával
Krémes csirke céklával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Tejberizs eperrel
Tejberizs eperrel
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 30 perc
Lehűtés: 20 perc
40perc
View details Burgonyás spárga-krémleves
Burgonyás spárga-krémleves
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
30perc
View details Mediterrán vadas marhapüré
Mediterrán vadas marhapüré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Brokkolikrém pirított mandulával
Brokkolikrém pirított mandulával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Almás-banános-kekszes kompót
Almás-banános-kekszes kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Lehűtés
8perc