Zöldborsós-spenótos krémleves

Tavaszi zöldborsós-spenótos krém

9-11 hónap
Recept
Előkészítés:​ 5perc
Főzés: 5perc
Ebéd

Hozzávalók

Lépésről lépésre

  • Tavaszi zöldborsós-spenótos krém

    8 hónapos kortól

     

    Hozzávalók:

     
    • 60 g zsenge, friss zöldborsó
    • 30 + 50 ml felforralt és lehűtött víz, vagy babavíz  
    • 1 adagolókanál BEBA OPTIPRO 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer
    • 10 g spenót fiatal hajtása
    • pár csepp repceolaj
    1. Mosd meg a spenótot, vágd össze, add hozzá a zöldborsót és párold meg egy lábosban, 50 ml vízben, alacsony lángon, fedő alatt, 10 percig.
    2. Hűtsd le testhőmérsékletűre.
    3. Készítsd el 30 ml vízzel a BEBA OPTIPRO 2-es tápszert. 
    4. Öntsd a zöldségeket, a tápszert valamint a vizet egy turmixgépbe, majd add hozzá a repceolajat. Addig keverd, amíg sima állaga nem lesz. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
     

Csatlakozz a Baby & me Clubba!

  Csatlakozz a Baby & me Clubba!

Ismerd meg a regisztráció előnyeit

Letölthető kisokosok

Hozzáférhetsz letölthető kisokosokhoz, receptkönyvekhez, útmutatókhoz

Hírlevél feliratkozás

Várandósságod heteihez, majd kisbabád fejlődésének pontos üteméhez igazodó hírlevelekkel várunk

Szakértői támogatás

Szakértői tanácsokkal, tippekkel várunk

Kuponok és ingyenes termékminták

Használd ki a Club tagság előnyeit és igényelj kuponokat, termékmintákat