Tavaszi zöldborsós-spenótos krém
Hozzávalók
Lépésről lépésre
-
Tavaszi zöldborsós-spenótos krém
8 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 60 g zsenge, friss zöldborsó
- 30 + 50 ml felforralt és lehűtött víz, vagy babavíz
- 1 adagolókanál BEBA OPTIPRO 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer
- 10 g spenót fiatal hajtása
- pár csepp repceolaj
- Mosd meg a spenótot, vágd össze, add hozzá a zöldborsót és párold meg egy lábosban, 50 ml vízben, alacsony lángon, fedő alatt, 10 percig.
- Hűtsd le testhőmérsékletűre.
- Készítsd el 30 ml vízzel a BEBA OPTIPRO 2-es tápszert.
- Öntsd a zöldségeket, a tápszert valamint a vizet egy turmixgépbe, majd add hozzá a repceolajat. Addig keverd, amíg sima állaga nem lesz. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek.
Kapcsolódó receptek
View details Burgonyás spárga-krémleves
Burgonyás spárga-krémleves
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
30perc
View details Sonkás tészta cukkini krémmel
Sonkás tészta cukkini krémmel
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Krémes csirke céklával
Krémes csirke céklával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Mediterrán vadas marhapüré
Mediterrán vadas marhapüré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Édesburgonya-püré marhahússal
Édesburgonya-püré marhahússal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Kókuszos mangóleves
Kókuszos mangóleves
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 /3 perc
Lehűtés
20perc
View details Karamellás tejbegríz
Karamellás tejbegríz
Előkészítés: 2 perc
Főzés: 2 perc
Majd hagyd kihűlni
4perc
View details Almás-fahéjas sült kompót
Almás-fahéjas sült kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 12 perc
Lehűtés
17perc
View details Tejberizs eperrel
Tejberizs eperrel
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 30 perc
Lehűtés: 20 perc
40perc
View details Rakott zöldbab csirkehusival
Rakott zöldbab csirkehusival
12 hónapos kortól
Nehézségi fok: közepes
Elkészítési idő: 45 perc
50perc
View details Brokkolikrém pirított mandulával
Brokkolikrém pirított mandulával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Almás-málnás nyalánkság
Almás-málnás nyalánkság
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Hűtés: 15 perc
8perc
View details Cukkinis-halas püré
Cukkinis-halas püré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Almás-banános-kekszes kompót
Almás-banános-kekszes kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Lehűtés
8perc
View details Mézes-körtés búzadara
Mézes-körtés búzadara
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Krémes zöldség tojással és sajttal
Krémes zöldség tojással és sajttal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 6 perc
Lehűtés
11perc