Édesburgonya-püré marhahússal

Édesburgonya-püré marhahússal

9-11 hónap
Recept
Előkészítés:​ 5perc
Főzés: 15perc
Ebéd

Hozzávalók

Lépésről lépésre

  • Édesburgonya-püré marhahússal

    8 hónapos kortól

     

    Hozzávalók:

     
    • 50 g édesburgonya
    • 30 g répa
    • 10 g steak
    • ½ kávéskanál repceolaj
    • 100 ml víz
    1. Mosd meg, hámozd meg és vágd apróra a répát és az édesburgonyát (fél centis darabokra). 
    2. A vízben, alacsony lángon, fedő alatt párold a zöldségeket 10 percig. 
    3. Add hozzá a húst, és főzd további 5 percig. 
    4. Praktikus megoldás lehet, ha a zöldségeket egy tálban 100 ml vízzel együtt, frissen tartó fóliával letakarva mikróban 900 W-on, 4 percig főződ, majd hozzá adod a húst és folytatod a főzést még fél percig. 
    5. Turmixold össze, amíg sima, püré állaga nem lesz, add hozzá a repceolajat és keverd össze. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
     

Csatlakozz a Baby & me Clubba!

  Csatlakozz a Baby & me Clubba!

Ismerd meg a regisztráció előnyeit

Letölthető kisokosok

Hozzáférhetsz letölthető kisokosokhoz, receptkönyvekhez, útmutatókhoz

Hírlevél feliratkozás

Várandósságod heteihez, majd kisbabád fejlődésének pontos üteméhez igazodó hírlevelekkel várunk

Szakértői támogatás

Szakértői tanácsokkal, tippekkel várunk

Kuponok és ingyenes termékminták

Használd ki a Club tagság előnyeit és igényelj kuponokat, termékmintákat